Activiteiten

Helende Planten uit de natuur

bloemenoogst
daslookwandeling_edited1
Rose picking
walnoot
olie

Kleine Kruidencursus

Hapjes maken van 'wilde' planten


Samen maak je in de tuin, geen culinaire hoogstandjes, maar wel lekkere en gezonde hapjes met kruiden. Zo maak je kennis met een paar medicinale planten die vaak in het wild te vinden zijn. Aan het einde van de middag gaan we genieten van wat we hebben gemaakt. De recepten krijg je mee naar huis.kosten 40 euro p.p.


17 augustus van 13.30 tot 16.30 uur


Je kunt je opgeven via het berichtenformulier, zie contact


Wandelingen

De natuur brengt gezondheid


 Vanuit IJsselzicht maken we een wandeling, bijvoorbeeld over de dijk naar het Engelse werk, of richting Hattem met het pontje.

We staan ter plekke stil bij de planten die van oorsprong een medicinale werking kennen. Je zult verbaasd staan hoeveel planten er groeien die we kunnen gebruiken. Ik vertel over de geschiedenis van de plant en wat we er nu van weten. Ook geef ik aan welk deel je van de plant kunt gebruiken als bijvoorbeeld thee of in bepaalde gerechten en welke toepassingen er nog meer zijn. We beginnen met een kop koffie of kruidenthee met wat lekkers. Duur +/- 2,5 uur, kosten 15 euro p.p. Minimaal 4 deelnemers.

Wil je samen met mij een workshop/kruidendag samenstellen of wil je een kruidenlezing op locatie? Neem contact met mij op over de mogelijkheden
Helende Planten uit de natuurMarjoleine Dijk

Contact


Adres:

Kleine Veerweg 25A 8016 PA Zwolle


Email:

info@helendeplanten.nl


Tel:

06 104 99 876

Kruiden & Gezondheid


De natuur beleven


Praktijk Heelkruid


Workshops, wandelingen en lezingen


Kruidencursus met de seizoenen mee


Copyright © All Rights Reserved